1–12 / 13 találat

 • Erőnlét, fitness

  Alakformáló konditorna

  Az alakformaló kondi torna nem ugrálós, minden izomcsoportra kiterjedő, alaposan megmozgató, erősítő hatású gyakorlatokból áll. Mindenki kortól, testsúlytól függetlenül végezheti. A gyakorlatok nem nehezek, nehézzé az ismétlésszámok teszik. Gumiszalagos, labdás, kézisúlyzos gyakorlatokkal megtornáztatjuk izmainkat.

 • Erőnlét, fitness

  BODY FIT

  BODY FIT edzés a karate alapjaival. Minden izmot megdolgoztat,garantált fogyás, vitalitás. Nőknek és férfiaknak is!

  Aki szeretne változtatni magán őt is várjuk BODY FIT edzésen ahol a karate alapjaival mozgatjuk és formáljuk át a testet. Tréningek a Fitt Lesz Stúdióban minden kedden 19-órától.
  Infó : Peszeki Attila karate edző
  06-30-534-1079

 • Erőnlét, fitness

  G-Flex Training

  A GFlex a világon a legsokoldalúbb, legkényelmesebb és leghatékonyabb módja, hogy tested gyorsan maximális kondícióba hozd.

  A GFlex a hagyományos felfüggesztéses edzéseszközök egy továbbfejlesztett változata, gravitációs edzéseszköz, amely a funkcionális, saját testsúllyal végzett edzésmódszerre épül. Különlegessége az a csigás áttétel, mely lehetővé teszi, hogy a tér bármely irányába szabad mozgást, illetve páros gyakorlatokat …

 • Erőnlét, fitness

  Kettlebell

  „Nincs még egy olyan sportág, amely olyan jól fejlesztené az izomerőt és a testet, mint a kettlebell-sport”

  A kettlebell, vagy más néven girya egy tradicionális orosz vas súlyzó, ami leginkább egy fogantyús ágyúgolyóra hasonlít.

  A kettlebell edzéseken erősödnek a törzs izmai, miközben extrém módon segít a zsír égetésében. A gyakorlatok végzése során az egész test koordinált együttműködése szükséges, így egyszerre fejlődik a …

 • Erőnlét, fitness

  M. A. X.

  A M.A.X.intenzív egész test edzés, fókuszában az izom- és alakformálással.A legújabb sportélettani ismereteken alapuló erő és állóképességi tréning,hatékony zsírégető hatással.A harmonikus gyakorlatválasztás és azok kombinálása hatékonyan fejleszti az állóképességet,az erőt és a koordinációt.

  Mit nyújt számodra a M.A.X.?

  – Intenzív, az egész testet edző tréninget 30 percben
  – Egyszerű,könnyen tanulható gyakorlatokat
  – Pörgős,motiváló zenéket
  – Mentális és fizikai kihívást
  – …

 • Erőnlét, fitness

  SMR

  A szakszerű önmasszázs jelentősen hozzájárul az izom- és ízületi panaszok kialakulásának megelőzéséhez, sőt, kiemelkedően hatékonynak bizonyul a rehabilitáció terén is. Segítségével növelhető az ízületek mozgástartománya, csökkennek a krónikus gerinc-, ízületi- és izompanaszok, fájdalmak. Javítja a testtudatot, a koordinációt, a sportolói teljesítményt, és még a narancsbőr elleni harcban is bevethető. Rendszeres otthoni és/vagy edzőtermi használata nem csak a sportolók, …